Šesté kolo 1. Gambrinus ligy

Dalším kolem, v pořadí šestým, pokračuje domácí nejvyšší soutež. Toto kolo nabídne několik zajímavých střetnutí a fanoušci se jistě nebudou nudit. Například duel Brna se Spartou bude bezesporu lahůdkou kola. Nesmíme ovšem opomíjet třeba duel týmů z opačného pólu tabulky, kterým je zápas mezi Viktorií Žižkov, která v pražském derby “hostí” nováčka ze Střížkova. Pikantním na tomto souboji je, že oba celky hrají na žižkovském stadionu svá domácí střetnutí.

Jaroslav Běloch
V tomto střetnutí věřím domácím na plné čáře. Liberec po vyřazení z UEFY sice neprochází snadným obdobím, ale moc slabších soupeřů než při vší uctě ke Zlínu pod Ještěd nepřijede. Věřím, že liberečtí tento duel zvládnou a tipuji 1.

Daniel Strnad
Utkání dvou týmů, se kterýma se počítá spíš do bojů o záchranu, o kterém by se dalo říct, že se hraje vlastně na neutrální půdě. Stejně jako v utkání Liberec – Zlín i tentokrát budu věřit domácím, tedy viktoriánům. Žižkov sice poslední utkání výsledkově nezvládl, ovšem je třeba brát ohled na soupeře, kteří proti nim stáli. Nebojím se dát na tento duel čistou jedničku.

FK Teplice
Ostravané v předešlém kole na téměř vyprodaných Bazalech neuspěli proti Slavii a tak pojedou na Stínadla s jasným cílem- urvat tři body.Věřím, že se svěřencům Karla Večeři povede tento nelehký úkol splnit a do Ostravy přivezou tři body.

SK Slavia Praha
Obhájci titulu jistě půjdou na domácí pudě za vítězstvím a tím i potvrzení bodů, uloupených na Bazalech. Jablonec sice nezačal vůbec špatně, spíše to byl start z říše snů, ovšem nevím co by se mělo stát aby severočeši v Edenu uspěli. Tipuji čistou jedničku.

Marie Bínová