Úterní zápasy ligy mistrů

A je to tady! Nejprestižnější klubová soutěž světa nám již v úterý 16.září naservíruje hodně chutný pokrm. Hned na úvod nabídne zajímavou podívanou. Proti sobě se postaví například v pyrenejském derby fotbalisté FC Barcelony a Sportingu nebo utkání Davidů s Goliáši (AS Řím – CFR Cluj, Brémy – Famagusta) nebo také týmů, které nejsou zcela klasickými účastníky této milionářské soutěže (Basilej – Šachtar) a v neposlední řadě dvě Francouzsko-Anglická derby (Chelsea – Bordeaux, Marseille – Liverpool). Tak tedy dobrou chuť.

Jako kočka s myší

Tak by se dal charakterizovat duel AS Řím s fotbalisty CFR Cluj. Tipuji jedničku a pokud chci být úspěšný, tak jinou volbu ani nemám. Je to sice sport, ale buďme nohama na zemi.

Stejný nadpis bych použil při zápase Brém s Famagustou. Rovněž jinou možnost nemám než čistá jednička. Kurz 1,21 Vám sice balík nezajistí, ale můžete ho použít pro jakési lehké vylepšení vysledného kurzu na tiketu.

Boj o Pyreneje

Barce sice nevyšel úvod La Ligy, ale toto je jiná soutěž a borci okolo Messiho si domácí duel pohlídají a zajistí si první tři body do tabulky základních skupin na úkor Sportingu.

Novodobá válka růží (Francie x Anglie)

Začneme třeba bojem na francouzské půdě, zápasem mezi Marseille a Liverpoolem. Odhadnout výsledek tohoto zápasu není vůbec snadné. Nicméně nezmínit se blíže o tomto velmi atraktivním utkání by byl hřích, ruku do ohně za to nedám, ale tipuji remízu.

Ve stejnou hodinu, tedy ve 20:45 se rozeběhne také duel na Stamford Bridge mezi domácí Chelsea FC a fotbalisty Bordeaux. Narozdíl od “francouzského” zápasu, kdy si nejsem o výsledku příliš jistý, tento duel mi vyznívá jako jednička na Chelsea.

Marie Bínová